Reis naar Seychellen
Door: MariskavGeldorp
Blijf op de hoogte en volg Mariska
11 Augustus 2010 | Seychellen, Victoria
De reis is goed gegaan. In Dubai was het een en al lichtjes. Egt super mooi om te zien, jammer genoeg kon ik het palmeiland niet zien. De doorreis naar de Seychellen is ook goed gegaan. Ik heb in de lucht al heel wat kleine eilandjes gezien!! Alleen regent het nu (eigenlijk al paar dagen achter elkaar), terwijl het droogseizoen is. Mahe is echt een super mooi eiland. Helemaal groen, echt super mooi!!
Mariska
11 Augustus 2010 - 06:58
Anneloes:
Heey Maris, ben blij dat je veilig bent aangekomen en zo'n 'fijne'reis hebt gehad:) veel plezier daar en tot horens! -
11 Augustus 2010 - 07:00
Debbie (NIN):
Hey Mariska,
Goed om te horen dat je goed bent aan gekomen! Geniet ervan!
En als het je troost; het is hier ook niet bepaald tropisch :s -
11 Augustus 2010 - 07:01
Jenny:
Hallo Mariska,
Fijn dat je goed bent aangekomen. Wat is je 1e indruk? Heb je al kennis gemaakt met de mede stageres. Hier weer nu droog heeft veel geregend gisteren. gr Tante Jen -
11 Augustus 2010 - 07:33
Marrie:
Hoi Maris,
We zijn blij dat de reis goed is gegaan.Veel plezier daar.
groet,
Ome Hans en tante Mar -
11 Augustus 2010 - 07:41
Anneke:
Hoi Sis,
Lekker dat je er bent, wij zijn benieuwd naar je eerste indrukken, we blijven je volgen!!
Have fun and enjoy it..
Dikke kus, Ome Marcel, Tante An, Sandy, Erik, Roy en Dyl -
11 Augustus 2010 - 17:02
Opa En Opa,:
Fijn dat je goed bent aagekomen en zijn heel nieuwsgierig hoe het verder gaat een hele fijne tijd.
Heel veel liefs van Opa en Oma. -
11 Augustus 2010 - 19:40
Sandra V. Warmerdam:
Het gaat nu écht beginnen! Leuk dat je een berichtje gaf zodat we je nu kunnen volgen. Het zal een byzondere ervaring worden, geniet er van!
Groetjes van ons uit NZ -
12 Augustus 2010 - 08:12
Ivo:
Hai Mariska, ik wens je een heel goede tijd daar! Volg je wel via deze site. Grtz, Iv -
12 Augustus 2010 - 12:06
Mart En Ing:
hoi Maris,
geniet van elke dag dat je daar bent,deze ervaring neemt nooit iemand van je af.
dikke kus van ons. -
12 Augustus 2010 - 16:53
Amanda:
Hey meis!
Mooi dat het goed gegaan is!!!
Ik ben benieuwd naar je foto´s!!
Hoe is het duiken?
Veel plezier nog!! -xxx- Amanda -
13 Augustus 2010 - 02:58
Lia:
Ha, fijn dat alles goed gegaan is. Nog steeds regen? Al (leuke) mensen ontmoet? Wat ben je allemaal aan t doen? -
13 Augustus 2010 - 09:17
Marrie:
Hoi Maris,
We zijn benieuwd hoe je nieuwe (t)huis is. En hoe zijn je huis genoten heb je die al ontmoet?
groet uit een regenachtig Aartswoud.
18 Augustus 2010 - 10:19
Ans Ververs:
Hai Mariska, we gaan je volgen hoor!! Héél véél plezier toegewenst en GENIETEN!!! -
28 Augustus 2010 - 21:21
Andre En Carina:
Mariska
Leuk om te zien dat je ook gaat duiken en niet alleen stage lopen, geniet er maar van want dit is een onvergetelijke ervaring, houd ons op de hoogte van je bezigheden groetjes uit Heiloo