Trip - Reisverslag uit Victoria, Seychellen van Mariska Geldorp - WaarBenJij.nu Trip - Reisverslag uit Victoria, Seychellen van Mariska Geldorp - WaarBenJij.nu

Trip

Door: MariskavGeldorp

Blijf op de hoogte en volg Mariska

18 September 2010 | Seychellen, Victoria

Hoi Allemaal,

Hier gaat het nog steeds allemaal goed!!!! Ik kan nu eindelijk al mijn foto's van de wlavishaaien, rays, zeeschilpad en het vliegen op mijn bloig zetten!!! Ik zit namelijk in internetcafe.

Tijdens laatste trip heb ik een mobula Ray gezien (zie foto). Dat is een kleinere versie van de manta ray.
Voordat we op deze trip ging, was ik in de ochtend wezen vliegen in de micro-light!! Het was een beetje bewolkt maar wel super mooi om alles van bovenaf te zien!! Ook zijn er met deze trip aantal foto's gemaakt in de boot zelf, dus zie de foto's!!!

Morgen ga ik met Davis en zijn vrienden naar het hoogste punt van Mahe wandelen. Ik heb er heel veel zin in en hopelijk zie ik veel verschillende lokale planten en dieren.

Liefs Maris

PS. Jullie horen snel weer van me

• 18 September 2010 - 10:48

Sandy Wempe:

Wow wat mooi allemaal sis! Gave foto's.
    Geniet er nog van, hier regent het al 2 weken lang;).

xxx Sandy

• 18 September 2010 - 11:28

Ans:

Gaaaaaaaf!!!!

• 22 September 2010 - 12:52

Anneloes:

waauuh, gaaf hoor! wat een grote groep mensen! heb je daar allemaal mee te maken?
    liefs terug

• 22 September 2010 - 12:53

Anneloes:

ps. die duikbril staat je beeldig:p

• 24 September 2010 - 09:21

Oma En Opa Poesie:

Ha Maris hoe was de wandeling naar Mahe heb je nog bijzonderen dieren gezien?Je hebt een heel apart leven het is echt wat je wilde.
    Heel veel liefs van opa en oma en natuurlijk +++

• 24 September 2010 - 22:15

Lia:

Wow, te gek hey! Wat een avonturen! Njoy!