Terugkomst - Reisverslag uit Zwaanshoek, Nederland van Mariska Geldorp - WaarBenJij.nu Terugkomst - Reisverslag uit Zwaanshoek, Nederland van Mariska Geldorp - WaarBenJij.nu

Terugkomst

Door: MariskavGeldorp

Blijf op de hoogte en volg Mariska

12 December 2010 | Nederland, Zwaanshoek

Hoi Allemaal,

Ik ben helemaal goed thuis gekomen!!! De vlucht ging helemaal goed... Lekker lang en veel geslapen!!!

Ik mis nu al het mooie groen, en warmte van de Seychellen.... Het is echt te koud hier en alles is zo grauw van kleur.... Maaar wel lekker om weer thuis te zijn hor... Alles vertellen over de vele dingen die ik heb gezien en alle foto's laten zien enzo!!!! Heerlijk gewoon!!!!

Ik hoop jullie allemaal snel te zien en anders fijne kerst en oud en nieuw gewenst!!!!

Liefs Mariska
xxx

• 12 December 2010 - 13:55

Ans:

Welkom thuis!! In dit kouwe kikkerlandje. Maar het zal inderdaad wel weer fijn zijn om je familie en vrienden hier weer te zien.

• 12 December 2010 - 20:50

Lisanne:

HI Maris!

Welkom thuis zou ik zeggen! Kan me voorstellen dat alles anders is, maar wie weet ga je nog wel een keertje terug?!

Jij ook een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Liefs

• 21 December 2010 - 04:51

Inge Joosten :

Heyy

eindelijk heb ik ff tijd gevonden om te antwoorden! Maar omg ik snap dat je de warmte vooral mist! Hopelijk vries je nog niet dood in Nederland... Verder gaat hier alles goed... nou ja ben gister door een hond gebeten dus dat is wel wat minder :( maar het opstap gaan was wel leuk nog steeds... alleen laatst was het drama met carolien om josh... non stop huilen... maar daarom zet ik het maar hier op...

Mijn ouders en sies zijn hier al aangekomen... ook een klein wonder te noemen ;)

Alvast een fijne kerst :D

Cheers en veel warmte from the island!

xx